BURDUR / MERKEZ - Türkiye Yardım Sevenler Ortaokulu

Nis

Projenin Amacı; Proje ile öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri,  destek personeli ve velilerde temizlik ile hijyen konusunda bilinçlenme ve farkındalığın artırılması amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda öğretmenler tarafından okul ve okul çevresine yönelik sosyal sorumluluk kampanyası düzenlenmesi, iyi uygulama örneklerinin ülke geneline yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzdan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ'nin de katılımıyla, AFAD Müdürlüğü, Kızılay Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğünün hazırlamış olduğu tatbikat gerçekleştirildi. Öğrencilere bilgi verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda düzenlenen etkinliklerle birlikte coşkulu bir şekilde kutlandı.

Mrt

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Plus KA+1 Okul Eğitimi Akreditasyonu projesi Konsossiyum üyesi olan okulumuz personel hareketliliği, İspanya' da Alicante şehrinde düzenlenen eğitim ile tamamlandı

Ekm

Okulmuzun ortaklığında Burdur Özel Çocuklar Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen "Sağlıklı Yaşama İçin Hentbolda Buluştuk" projesi kapsamında düzenlenen turnuvalarda kız ve erkek hentbol takımlarimizla katılim sağladık. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafindan Gençlik projeleri Destek Programı 2018-II kapsamında desteklenen projede 8 ay boyunca hentbol egitimi alan genclerimiz projede yer alan diğer 7 okul ile mücadele ettiler. 4 gun süren turnuvada dostluk kazanırken, ilimizde 7 kız ve 7 erkek hentbol takimi oluştururlarak güçlü bir alt yapı kurulmuş oldu.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törenin sonunda Gençlik ve spor müdürlüğünün düzenlediği Masa Tenisi tunuvasında İkinci olan öğrencimiz Hatice Uğur ve Deneme sınavında tüm soruları doğru cevaplayan öğrencimiz Raziye Çetin ödülleri takdim edildi.